کنسرو بادمجان یکی از کنسروهای پرطرفداری است که افراد زیادی به آن علاقه دارند و میخرند. زیرا بر این عقیده هستند که نه تنها می توانند آن را به صورت جداگانه یعنی با نان یا برنج استفاده کنند، بلکه می توانند آن را کنار خورشت دیگری هم قرار داده و سرو کنند. ما در این مقاله از صنایع غذایی اورگانا می خواهیم راجع به فرایند تولید کنسرو بادمجان با شما صحبت کنیم. یعنی برای تان بگوییم که طرز تهیه کنسرو در کارخانه چگونه است. با ما همراه باشید تا در این باره اطلاعات کافی را به دست بیاورید.
طرز تهیه کنسرو بادمجان در کارخانه
اگر می خواهید با روش تولید کنسرو بادمجان در کارخانه آشنا شوید، این قسمت مخصوص شما است.
اولین کاری که انجام می دهند، این است که به سراغ خرید و تهیه بادمجان های دلمه ای و درشت می روند. چون که به خاطر استهلاک دستگاه ها این بادمجان ها گزینه بهتری هستند و ضایعات زیادی ندارند.
نکته بعدی؛ بعد از اینکه بادمجان ها را وارد کارخانه کردند، اول فرایند آفت زنی را روی آنها انجام می دهند. سپس تمامی بادمجان ها بررسی می شود. در این مرحله کارگرها شروع به جدا کردن سر بادمجان می کنند. معمولاً این مرحله با دستگاه انجام نمی شود و به صورت دستی انجام خواهد شد. سپس آنها را داخل صندوق های پلاستیکی چینش می کنند که باز هم خود کارگران این کار را انجام می دهند.
در مرحله بعدی باید پوست بادمجان گرفته شود که از طریق دستگاه پوست گیر این کار را می کنند که خیلی سریع تر، یکدست تر و راحت تر به نتیجه می رسند.
بعد از اینکه پوست بادمجان ها کنده شد، فرایند شست و شو را آغاز می کنند. فرایند شستشو به خاطر فرچه های مخصوصی که دارد، باعث می شود تا اگر پوست اضافه ای روی بادمجان ها وجود دارد، در همان مرحله از بین برود و یک شستشوی عمقی و مناسب صورت بگیرد.
در مرحله بعدی از طرز تهیه کنسرو بادمجان در کارخانه، آنها را داخل یک محلول آبلیمو همراه با آب و نمک قرار می دهند تا واکنش های مواد مختلف صورت بگیرد و سود درون بافت بادمجان به طور کامل خنثی شود. در صورتی که شما چنین تجهیزاتی را در منزل ندارید و نمی توانید این فرایندها را انجام دهید.
به خاطر همین است که توصیه می کنیم کنسروهای آماده را خریداری کنید. البته نکته ای که اینجا وجود دارد، این است که گاهی سود در چنین حالتی خنثی نمی شود. علامت این است که محیط اطراف رنگ ارغوانی پیدا می کند و در چنین شرایطی دوباره شستشو را از اول انجام می دهند و فرایند خنثی سازی را دوباره تکرار می کنند.
بعد از اینکه تمامی این مراحل به اتمام رسید، شروع به آب پز کردن بادمجان ها می کنند. اگر قرار باشد کنسرو بادمجان را ساده درست کنند، آنها را به مرحله بسته بندی می رسانند اما در بعضی از موارد قرار است کنسرو خاویار بادمجان آماده شود که باید نمک، ادویه و رب گوجه فرنگی مخصوص هم به آنها اضافه شود که معمولاً روغن و فلفل هم به آن اضافه می کنند.
در نهایت قوطی ها وارد تونل شستشو می شوند. یعنی از طریق ماده شوینده مخصوص، آب و بخار آب به طور کامل استریل می شوند. سپس مواد را داخل آنها می ریزند و طی حرارت میکروب ها را از بین می برند و درب قوطی را می بندند و مرحله لیبل گذاری و برچسب ها انجام می شود.
خرید کنسرو بادمجان
حال که با طرز تهیه کنسرو بادمجان در کارخانه آشنا شدید، احتمالاً علاقمند به خرید آنها شده اید. زیرا با خواندن این مراحل متوجه شدید که این کنسروها چقدر می توانند خوشمزه باشند. ما سایت ارگانا را پیشنهاد می کنیم. برند ارگانا در تهیه کنسروهای مختلف فعالیت می کند و شما می توانید بهترین محصولات را از آنها تحویل بگیرید که هم کیفیت بالا و هم طعم خوشمزه ای دارند.
جمع بندی
طرز تهیه کنسرو بادمجان در کارخانه اصلاً پروسه خاص و پیچیده ای نیست. با توضیحاتی که در اختیارتان قرار دادیم، متوجه شدید که این محصولات می توانند یک گزینه بسیار عالی برای مصرف روزانه باشند و فواید زیادی را به بدنتان برسانند. چون که یک پروسه کاملاً بهداشتی و سالم برای تولید آنها استفاده می شود.