خیلی از شما که علاقمند به تهیه کنسروها هستید. احتمالاً کنجکاو شده اید که در این زمینه خودتان هم دست به کار شوید. یعنی می خواهید بدانید که چگونه باید کنسرو خورشت را در منزل درست کرده و کاری کنید که مدت زمان طولانی دوام بیاورد؛ البته ما توصیه می کنیم از کارخانجات معتبر کنسرو بخرید؛ چرا که از ادویه های مخصوصی استفاده می کنند. از طرفی دستگاه های پیشرفته ای دارند که می تواند به استریل کردن مواد و بهداشت هر چه بیشتر آنها کمک کند. به هر حال اگر اصرار دارید که با طرز تهیه کنسرو خورشت در خانه آشنا شوید، این مقاله را از دست ندهید.
طرز تهیه کنسرو خورش های مختلف در منزل
اولین کاری که شما برای طرز تهیه کنسرو خورشت در خانه باید به انجام برسانید، این است که مواد با کیفیتی را انتخاب کنید. فرض کنید که می خواهید کنسرو قرمه سبزی درست کنید. باید موادی مانند لوبیا، پیاز، گوشت، سبزی قورمه، زردچوبه، نمک و دیگر مواد را آماده کرده باشید. مانند همیشه شروع به درست کردن خورشت کنید. بعد از اینکه خورشت به طور کامل جا افتاد و درست شد، باید صبر کنید تا خنک شود.
بیشتر بدانید: طرز تهیه کنسرو خورشت قورمه سبزی
بعد از اینکه به دمای اتاق رسید، باید آنها را داخل ظرف شیشه ای مخصوص کنسرو بریزید. نکته ای که وجود دارد، این است که ما توصیه می کنیم تمام ظروف را داخل آب جوش استریل کنید تا مطمئن شوید که هیچ گونه آلودگی داخل آنها وجود ندارد.
بعد از اینکه شیشه ها خنک شدند و خورشت هم آماده ریختن داخل شیشه بود، این کار را انجام دهید. سپس درب شیشه کنسرو را محکم ببندید.
ما توصیه می کنیم که یک الی دو سانت از سر شیشه را خالی بگذارید. حتماً از سفت بودن درب شیشه مطمئن شوید.
در مرحله بعدی یک قابلمه بزرگ بردارید و آن را روی شعله قرار دهید. لازم به ذکر است؛ برای اینکه حرارت به قسمت های مختلف کنسروها به اندازه یکسان اعمال شود، از شعله پخش کن استفاده کنید. سپس شیشه ها را داخل قابلمه بچینید و آب ولرم را داخل قابلمه بریزید. آب ولرم باید تا نزدیکی درب شیشه ها بالا آمده باشد.
اکنون باید صبر کنید تا کنسروها داخل آب؛ جوش بخورند. بعد از اینکه آب داخل قابلمه جوش آمد، حداقل باید ۲۰ دقیقه صبر کنید تا جوشیدن کنسروها به اتمام برسد. اکنون یک کنسرو آماده دارید.
کنسرو آماده یا کنسرو در منزل؟
حال خیلی از شما که با طرز تهیه کنسرو خورشت در خانه آشنا شدید، با خودتان فکر می کنید که درست کردن آن اصلاً کار سختی نیست اما سوالی که برایتان پیش می آید، این است که بهتر است از کنسرو در منزل استفاده کنیم یا به سراغ کنسرو آماده برویم؟ ما کنسرو آماده را به شما پیشنهاد می کنیم. علت این است که اگر شما تمامی موارد ذکر شده را رعایت کنید و بهترین کنسرو را هم در منزل درست کنید، باز هم فقط در عرض ۱۰ الی ۱۲ روز فرصت دارید تا آنها را مصرف کنید. زیرا شما در منزل مواد نگهدارنده مخصوص ندارید.
در صورتی که در کارخانجات مواد نگهدارنده استفاده می کنند که هم طعم خورشت را خوشمزه تر می کند و هم اینکه دوام و کیفیت آنها را بالا می برد. از طرفی لوازمی که در کارخانجات وجود دارد و برای استریل کردن و بهداشت و تمیزیِ کار استفاده می شود، خیلی پیشرفته است. به خاطر همین است که توصیه می کنیم کنسرو آماده خریداری کنید.
نکته دیگر اینکه کنسروهایی که به صورت آماده خریداری می کنید، تنوع بسیار بالایی دارند و قطعاً رضایت شما از آن ها بیشتر خواهد بود.
جمع بندی
در این مقاله تمامی نکات مورد نیاز برای طرز تهیه کنسرو خورش در خانه را برایتان توضیح دادیم. اگر بخواهید با مراحل بالا در منزل کنسرو درست کنید، کار سختی در پیش ندارید. به شرطی که نکات بهداشتی را رعایت کرده و در عرض ۱۰ الی ۱۲ روز کنسرو را مصرف کنید. اگر هم تصمیم گرفتید که کنسرو های آماده خریداری کنید، ما سایت ارگانا را پیشنهاد می کنیم که متنوع ترین محصولات کنسروی را عرضه می کند.