وقتی که در منزل کنسرو درست می‌ کنید یا کنسروهای آماده را از بیرون می‌ خرید، می‌ توانید هر زمان که خواستید آنها را استفاده کنید. خاصیت کنسرو این است که مواد غذایی داخل آن سالم می‌ ماند و بعد از اینکه آنها را می‌ جوشانید اجازه مصرف شان را دارید. اما بالاخره یک سری دستورالعمل‌ ها هست که باید رعایت کنید. مثلاً بعد از اینکه آنها را می‌ جوشانید، نمی‌ توانید مدت زمان زیادی صبر کنید و سوال اینجاست که چقدر بعد از جوشاندن کنسروها اجازه مصرف داریم. در این مقاله به شماره خواهیم گفت که مدت زمان نگهداری کنسرو جوشانده شده چقدر است.

بیشتر بدانید: کنسرو ماهی تن

مدت زمان نگهداری از کنسرو جوشانده شده

تصور که یک سال است که یک کنسرو داخل منزل دارید. اکنون می‌ خواهید آن را بجوشانید اما بعد از جوشاندن متوجه شده اید که نمی‌ توانید کل آن را به یک باره مصرف کنید. حال از خودتان می‌ پرسید که چقدر زمان دارید تا بتوانید آن را مصرف کنید. زیرا اکنون دیگر کنسروها جوشانده شده است. بعد از اینکه کنسرو را می‌ جوشانید، باید سریعاً و بلافاصله آن را استفاده کنید.

اگر کنسرو را بجوشانید اما آن را استفاده نکنید و کنار بگذارید، ممکن است سم در آن ایجاد شود. شاید با خودتان فکر کنید که دفعه بعدی که خواستید، دوباره از آن استفاده کنید آن را می‌ جوشانید اما این روش امنی نیست. به خاطر همین است توصیه می‌ کنیم کنسروی که یک بار جوشانده شده باید در همان روز استفاده شود؛ حتی اگر درب آن را باز نکرده باشید.

بیشتر بدانید: کنسرو لوبیا با قارچ

روش جوشاندن کنسرو

حال که راجع به مدت زمان نگهداری کنسرو جوشانده شده اطلاعات پیدا کردید، احتمالا می‌ خواهید بدانید که اصلاً چگونه باید کنسرو را جوشاند. اگر می‌ خواهید در طبیعت از کنسرو استفاده کنید یا در منزل، فرقی ندارد. در هر صورت شما نیاز به یک قابلمه پر از آب برای جوشیدن کنسرو دارید. بعد از اینکه قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دادید و آب آن جوش آمد؛ به مدت ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت سموم آن از بین خواهد رفت. البته ممکن است که بعضی از کنسروها به مدت زمان بیشتری برای جوشاندن نیاز داشته باشند که روی خود کنسرو نوشته می‌ شود.

مدت زمان نگهداری کنسرو جوشانده شده

بیشتر بدانید: کنسرو قرمه سبزی

جوشاندن کنسرو با مایکروفر

سوال دیگری که خیلی از شما می‌ پرسید، این است که آیا فقط باید کنسرو را داخل آب جوش گذاشت؟ آیا نمی‌ توان آن را با مایکروفر جوشاند؟‌ در جواب باید گفت که خیر. نمی‌ توانید این کار را کنید. علت هم این است که حرارت مایکروفر باعث آسیب رساندن به بدنه آلومینیومی کنسرو خواهد شد. به خاطر همین است که توصیه می‌ کنیم به سراغ مایکروفر نروید. از طرفی مایکروفر به اندازه آب جوش نمی‌ تواند روش امنی به حساب بیاید. مدت زمانی که روی کنسرو نوشته شده است، یعنی تایمی که باعث از بین رفتن سموم می‌ شود. پس بهتر است که ریسک نکنید و کنسرو را داخل همان آب جوش بیندازید.

سم کنسرو چیست؟

شاید خیلی از شما این سوال برایتان پیش بیاید که اصلاً سم کنسرو چیست و چرا کنسرو قبل از جوشانده شدن عامل ایجاد مسمومیت است. مسمومیت با خوردن غذای کنسروی که جوشانده نشده باشد، احتمال بسیار زیادی دارد. سمی که داخل کنسرو وجود دارد، به نام سم بتولونیوم شناخته می‌ شود. در واقع این سم یک ماده خطرناک است و در همه کنسروها از جمله کنسرو گوشت، سبزیجات، ماهی خاویار و غیره وجود دارد. در نتیجه باید همه این کنسروها را جوشاند تا از شر آن خلاص شد.

بیشتر بدانید: کنسرو مخلوط ذرت و نخودفرنگی

جمع‌ بندی

کسب اطلاعات در مورد مواد غذایی مختلف اهمیت بسیار زیادی دارد. یکی از همین موارد هم راجع به مدت زمان نگهداری کنسرو جوشانده شده است که اگر آن را رعایت نکنید، ممکن است آسیب زننده باشد. ما در این مقاله به طور کامل راجع به سم کنسرو، مدت زمان نگهداری بعد از جوشاندن و همچنین نحوه جوشاندن برایتان توضیح دادیم. اگر می‌ خواهید با کیفیت‌ ترین کنسروها را تهیه کنید، سایت صنایع غذایی اورگانا بهترین منبع است‌.

چرا اورگانا

شرکت صنایع غذایی یال‌زرد با نام تجاری اورگانا در منطقه صنعتی چغادک شهرستان بوشهر واقع شده است. هدف اصلی این شرکت تولید انواع کنسرو ماهی و میگو و عمل‌آوری انواع آبزیان بوده است. با ثبت برند تجاری اورگانا و تحول در بخش تحقیق و توسعه، شرکت تنوع در تولید محصولات خود را افزایش داده است.

اورگانا با استفاده از سرمایه انسانی مجرب، واحد تحقیق و توسعه پیشرفته و آزمایشگاه شاخص و مدرن، توانسته است محصولات متنوعی را تولید کند. به عنوان مثال، اورگانا به عنوان اولین شرکت در ایران موفق به تولید کنسرو قلیه‌ میگو شده است. در حال حاضر، اورگانا برندی معروف و سرآمد در کشور است و تقریباً بیست محصول مختلف پروتئینی و گیاهی تولید می‌کند.

این شرکت با بهره‌برداری از کارشناسان فنی، کارکنان کارآزموده و خلاق و سیستم‌های مدیریتی استانداردی مانند ISO9001:2015، ISO14001:2015، ISO45001:2018 و IMS، همواره در تلاش برای بهبود کیفیت و رضایت مشتریان خود است. کنترل مداوم فرآیندهای تحویل گیری، نگهداری و پخت مواد اولیه به همراه نظارت بر سیستم انبارداری و ارسال محصولات تولیدی، از جمله اقداماتی هستند که اورگانا برای رسیدن به این هدف انجام می‌دهد.

موقعیت جغرافیایی اورگانا در بندر بوشهر و نزدیکی آن به سواحل دریا، اسکله‌های صیادی و بازار محصولات کشاورزی استان فارس، به شرکت امکان دسترسی آسان به ماهی تازه و صید روز و محصولات کشاورزی مرغوب را می‌دهد. با بهره‌گیری از نیروهای ماهر و کارآمد، استفاده از ماشین‌آلات پیشرفته و رعایت استانداردهای صنعت غذایی و کنسروسازی، اورگانا توانسته است محصولاتی با طعم و کیفیت برتر و قیمت رقابتی تولید کند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *