استفاده از غذاهای کنسروی در زندگی های پر مشغله امروزی خیلی زیاد رواج پیدا کرده است. از آنجایی که ما وقت کافی را برای انجام کارهای روزانه نداریم و باید سعی کنیم که هر چه سریعتر کارهای روزمره خود را به انجام برسانیم، در نتیجه به مدلی از زندگی رو آورده ایم که همه چیز از قبل آماده مصرف باشد. یکی از راهکارهایی که می تواند به ما کمک کند تا کارهایمان را سریع تر پیش ببریم، کنسرو کردن خورشت است تا هر چه سریع تر بتوانیم در زمان های مورد نیاز از آنها استفاده کنیم. همراه صنایع غذایی اورگانا باشید تا نکات مهمی را در این باره برایتان بیان کنیم.
بیشتر بخوانید: مدت زمان نگهداری کنسرو جوشانده شده
نکات مهم برای کنسرو کردن خورشت
نکاتی که در زیر به شما معرفی می کنیم، جزو مواردی است که حتی کارخانجات و شرکت های صنعتی هم که اقدام به تولید کنسرو می کنند، باید بعضی از آنها را در نظر داشته باشند. در غیر این صورت کنسروها بهداشتی، خوشمزه و با کیفیت نخواهند بود. نکاتی که برای کنسرو کردن خورشت باید رعایت کنید، شامل موارد زیر است:
نکته اول
شیشه ها و قوطی هایی که قرار است برای کنسرو استفاده شود، از قبل باید به طور کامل میکروب زدایی شده باشد. در کارخانجات این کار را با فشار بالای آب داغ و بخار آب داغ انجام می دهند. شما در منزل می توانید یک قابلمه آب جوش را مورد استفاده قرار دهید و شیشه ها را از قبل داخل آن بگذارید تا به طور کامل ضدعفونی شود.
بیشتر بدانید: کنسرو قرمه سبزی
نکته دوم
نکته دوم این است که اگر می خواهید غذا را به صورت کاملاً داغ داخل شیشه ها بریزید، حتماً از قبل مقداری آب گرم داخل شیشه ریخته و آن را تکان دهید. با انجام این کار شیشه آمادگی پذیرش غذای داغ را پیدا می کند و احتمال شکستگی و ترک خوردگی در آن وجود نخواهد داشت. البته حواستان باشد بعد از اینکه آب گرم را بیرون ریختید، حتماً داخل شیشه را خشک کنید اما به هر حال ما توصیه می کنیم اجازه دهید که غذا به دمای اتاق برسد و بعد آن را به شیشه های کنسرو انتقال دهید.
بیشتر بدانید: کنسرو ماهی تن
نکته سوم
اگر قرار است در منزل اقدام به کنسرو کردن خورشت کنید، حتماً حواستان باشد که درب آن را خیلی محکم ببندید. سپس آنها را داخل قابلمه بگذارید و قابلمه را از آب پر کنید؛ به گونهای که تا نزدیک به درب شیشه آب داخل قابلمه وجود داشته باشد.
بعد از اینکه آب به جوش آمد، تا نیم ساعت بعد باید صبر کنید تا کنسروها داخل آب باشند. این پروسه ها در کارخانجات همین گونه انجام می شوند. با این تفاوت که همه چیز گسترده تر و بزرگتر است و تجهیزات بیشتر است. در نتیجه سرعت کار بالاتر خواهد رفت.
نکته مهم
اگر بعد از اینکه اقدامات مربوط به کنسرو کردن را به اتمام رساندید، متوجه شدید که درب شیشه به راحتی باز می شود، یعنی پروسه کنسرو شدن درست انجام نشده اما اگر درب آن باز نشد، یعنی شما کنسرو کردن را درست انجام داده اید.
کنسرو آماده یا کنسرو خانگی؟
خیلی از شما خودتان دوست دارید که در منزل کنسرو درست کنید اما هنوز شک دارید و نمی دانید که کنسرو آماده کیفیت بالاتری دارد یا باید به سراغ کنسرو خانگی بروید، ما کنسرو آماده را پیشنهاد می کنیم. علت این است که یک سری مراحل در کارخانه انجام می شود که شما نمی توانید در منزل انجام دهید. مثلاً مرحله آنزیم زدایی فقط در کارخانجات قابل انجام است. در صورتی که شما در منزل شرایط انجام این کار را ندارید و میکروب زدایی و همچنین استریل کردن لوازم و مواد فقط داخل کارخانه امکان پذیر است.
بیشتر بدانید: تن ماهی رژیمی
جمع بندی
کنسرو کردن خورشت اصلاً کار سختی نیست، به شرطی که شما نکات مهم را بدانید. ما سعی کردیم به طور کامل راجع به این موضوع صحبت کنیم و نکات را برایتان توضیح دادیم. اگر قصد انجام این کار را دارید، کافی است که مراحل بالا را در پیش بگیرید و نکات مهم را مد نظر قرار دهید. اگر هم می خواهید کنسروهای آماده را خریداری کنید، ما برند اورگانا را معرفی می کنیم. زمانی که وارد صفحه اصلی سایت اورگانا می شوید، متوجه تنوع محصولات اورگانا خواهید شد و می بینید که کنسروها در انواع و اقسام مختلف عرضه و ارائه می شوند.