استفاده از کنسروهای مختلف می تواند مزایای زیادی را به همراه داشته باشد. از آنجایی که اکثر ما این روزها زندگی پر مشغله ای داریم، در نتیجه باید سعی کنیم از راهکارهایی کمک بگیریم که می تواند ما را سریع تر به نتیجه برساند. به خاطر اینکه مجبور نباشیم زمان زیادی را صرف غذا درست کردن کنیم، به سراغ استفاده از کنسروها می رویم. یکی از کنسروهایی که خیلی زیاد مورد استفاده قرار می گیرد، کنسرو لوبیا است. حال می خواهیم بدانیم که طرز تهیه کنسرو لوبیا چگونه است و چه فرایندهایی طی می شود تا ما آن ها را تحویل بگیریم. در این مقاله به پاسخ سوال خود خواهید رسید.
بیشتر بخوانید: لیست مناسب ترین غذاهای طبع سرد
فرایند تولید کنسرو لوبیا
طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانجات خیلی پیچیده نیست اما به هر حال نیازمند این است که شما یک سری مراحل را پشت سر هم طی کنید تا بتوانید کنسرو لوبیای خوشمزه را تحویل بگیرید. مراحلی که در کارخانجات استفاده می کنند تا بتوانند کنسرو لوبیا را به شما تحویل دهند، شامل موارد زیر است:
بیشتر بدانید: کنسرو لوبیا با قارچ
-
مرحله اول
اولین مرحله مربوط به شستن لوبیاهاست که به آن شست و شو و سورتینگ گفته می شود. در واقع تمامی لوبیاها باید از هرگونه گرد و غبار خاک گل و لای و آلودگی مبرا شوند.
-
مرحله دوم
در مرحله بعدی اقدام به خیس کردن لوبیاها می کنند؛ دقیقاً همین کاری که شما حین آشپزی با لوبیا باید انجام دهید. علت این کار این است که با خیس نگه داشتن لوبیا نفخ آن را گرفته می شود و پختن آن را سریع تر انجام می شود.
-
مرحله سوم
مورد بعدی مربوط به بلچیینگ یا آنزیم زدایی است. در این مرحله اقداماتی را با استفاده از یک سری دستگاه های مخصوص انجام می دهند تا آنزیم لوبیا به طور کامل برطرف شود. این مهم ترین مرحله ای است که در کارخانجات انجام می شود. در صورتی که اگر ما خودمان بخواهیم در منزل کن قادر به انجام چنین مرحله ای نیستیم.
-
مرحله چهارم
در این مرحله اقدام به پر کردن ظروف فلزی و بسته بندی آنها می کنند که باز هم باید توسط دستگاه های مخصوص انجام شود. بعد از تمامی این مراحل که ظروف مربوط به کنسرو لوبیا پر شد، سس به آن اضافه می کنند که فرایند درست کردن سس به صورت جداگانه انجام خواهد شد.
-
مرحله آخر
سپس در نهایت کنسرو لوبیا را حرارت می دهند. بعد از اینکه حرارت لازم روی آن اعمال شد، آن را در دمای معمولی نگه می دارند تا خنک شود. سپس اقدامات مربوط به چسباندن لیبل یا برچسب انجام می شود و کنسرو آماده است.
طرز تهیه سس کنسرو لوبیا
وقتی که می خواهید طرز تهیه کنسرو لوبیا را بدانید، باید راجع به تهیه سس هم اطلاعات کافی داشته باشید.
فرمولاسیون های مختلفی برای درست کردنِ سس کنسرو لوبیا در شرکت های مختلف استفاده می شود اما معمولاً ترکیبی که بیش از همه رواج دارد، شامل سس گوجه فرنگی، فلفل؛ پیاز، سیر، سس شیرین و گوشت گاوریال قارچ است. تمامی این دستورالعمل ها طبق طعم های مختلف اجرا می شود و شما می توانید یک کنسرو لوبیای کارخانه ای خوشمزه را تحویل بگیرید.
رب گوجه فرنگی باید غلظت ۱۵ درصد داشته باشد تا سس مزه بهتری پیدا کند. البته مواد دیگری از جمله کلرید کلسیم، کلرید سدیم، شکر، نشاسته، نمک، پیاز رنده شده یا خرد شده، فلفل و پودر سیر هم به آن اضافه می شود که نباید آنها را فراموش کرد.
زمانی که یک کنسرو لوبیای خوشمزه درست می شود، باید نسبت چاشنی های مختلف کاملاً مشخص باشد. به صورت کلی باید داخل قوطی فلزی کنسرو ۵۲ درصد لوبیا و ۴۸ درصد سس یا چاشنی وجود داشته باشد. البته که این یک استاندارد کلی است که در همه جا آن را رعایت می کنند اما زمانی که می خواهید در منزل لوبیا درست کنید، همه چیز دست خودتان است.
جمع بندی
طرز تهیه کنسرو لوبیا در کارخانجات مختلف شبیه به یکدیگر است. ما به طور کامل برایتان توضیح دادیم که این کنسروها چگونه درست می شوند و چه مراحلی باید طی شود تا شما یک کنسرو خوشمزه را داشته باشید. اگر می خواهید با کیفیت ترین کنسروها را تحویل بگیرید و همچنین شاهد بهترین طعم باشید، ما سایت صنایع غذایی اورگانا را پیشنهاد می کنیم. محصولات این مجموعه آنقدر متنوع هستند که شما می توانید یک محصول خوشمزه متناسب با قیمت مد نظرتان را خریداری کنید.