قطعاً همه ما تجربه داشتیم که به منزل آمدیم و یک روز طاقت فرسا را سپری کردیم و به خاطر گرسنگی زیاد و کمبود وقت به سراغ کنسروها رفته ایم. زیرا می دانیم که کنسرو خیلی سریع درست می شود و ما می توانیم انواع و اقسام مواد غذایی خوشمزه را به شکل کنسرو تهیه کنیم . یکی از کنسروهای پرطرفدار کنسرو قرمه سبزی است اما سوال اینجاست که طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی چگونه است و چه خط تولیدی برای آن در نظر گرفته می شود تا ما این مواد خوشمزه و سالم را تحویل بگیریم.
طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی
اگر می خواهید با خط تولید کنسرو قورمه سبزی آشنا شوید و بدانید که چه مراحلی طی می شود تا این خورشت خوشمزه را تحویل بگیرید، این قسمت مخصوص شماست.
-
مرحله اول
اولین مرحله ای که در کارخانجات به انجام می رسانند، این است که مواد اولیه را تهیه می کنند. مواد اولیه این خورشت شامل گوشت گوسفندی، سبزی قورمه، لوبیا قرمز، زردچوبه، لیمو عمانی و پیاز است که البته در خیلی از کارخانجات به جای گوشت گوسفندی از گوشت گوساله استفاده می کنند. البته موادی که معرفی کردیم، جز موارد پایه و اساسی هستند اما اینکه کدام کارخانه از چه چاشنی استفاده می کند، متفاوت است.
-
مرحله دوم
در مرحله دوم پخت خورشت قورمه سبزی انجام می شود. نحوه پخت آن در نتیجه نهایی کنسرو اهمیت بسیار زیادی دارد و می تواند طعم آن را تغییر دهد. زمانی که قرار است شما کنسرو قورمه سبزی بخرید، قطعاً به برند آن توجه می کنید. اگر قبلاً از یک برند خرید کرده باشید که خوشمزه بوده، قطعاً دفعه بعدی هم همان را انتخاب می کنید. مثلاً خیلی از شرکت ها هستند که به جزئیات توجه زیادی می کنند. بعضی از آنها سبزی قورمه را فقط به صورت روزانه و تازه خریداری می کنند و همین باعث می شود که طعم کنسرو آنها خوشمزه تر باشد. در صورتی که خیلی از شرکت ها ممکن است سبزی ها را به صورت فریز شده خریداری کنند که روی طعم تاثیرگذار خواهد بود.
-
مرحله سوم
بعد از اینکه پخت قورمه سبزی انجام شد، آنها را داخل کنسرو می ریزند. در واقع قوطی کنسرو آماده است که از قبل به صورت کاملاً بهداشتی استریل شده است و تمامی آلودگی ها از بین رفته است. سپس خورشت را به حجم مساوی و یک اندازه داخل آن می ریزند. در کارخانجات از مواد نگهدارنده استفاده می کنند تا ماندگاری کنسرو افزایش پیدا کند. با استفاده از این مواد هم کیفیت و هم طعم قورمه سبزی بهتر می شود.
-
مرحله آخر
بعد از اینکه تمامی مراحل طی شد، شروع به جوشاندن کنسرو قورمه سبزی می کنند و با انجام این کار تمام میکروب های داخل آن از بین می رود. در نتیجه خیالتان راحت است که شما یک کنسرو قورمه سبزی خوشمزه و با کیفیت دارید.
روش نگهداری از کنسروهای قورمه سبزی
از آن جایی که خورشت قورمه سبزی مواد مختلفی داخل خود دارد و یکی از مواد حساس داخل آن گوشت است، در نتیجه احتمال فاسد شدن نیز بالاست و ممکن است به خاطر گرما و نور خورشید سریع خراب شود.
برای اینکه شما بتوانید نگهداری بهتری داشته باشید و ماندگاری آن را بالا ببرید، بهترین حالت این است که آن را داخل یخچال بگذارید و وقتی شروع به استفاده کردید، سعی کنید که کل کنسرو را مصرف کنید. یعنی بعد از باز کردن کنسرو یا بعد از جوشاندن؛ در استفاده از آن معطل نکنید.
چنانچه می خواهید با کیفیت ترین کنسروها را تهیه کنید که شامل کنسرو خورشت قورمه سبزی و دیگر خورشت ها و همچنین موادی مانند نخود فرنگی، ذرت، تن ماهی، لوبیا و غیره است، به صورت ارگانا مراجعه کنید. زیرا هم قیمت های مقرون به صرفه ای دارد و هم از بهترین و تازه ترین مواد برای کنسروهای خود استفاده می کند و قطعاً از طعم آن لذت خواهید برد.
جمع بندی
طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی جزو مواردی است که خیلی از شما در مورد آن سوال میکنید. با توضیحاتی که دادیم، متوجه شدید فرایند تولید کنسرو در کارخانجات با فرایند تولید آنها در منزل متفاوت است؛ اما شما خیالتان راحت است که یک غذای کاملاً بهداشتی و سالم را تحویل می گیرید؛ البته به شرطی که از برندهای معتبر مانند صنایع غذایی اورگانا خرید کنید.