قطعاً همه ما تجربه داشتیم که به منزل آمدیم و یک روز طاقت فرسا را سپری کردیم و به خاطر گرسنگی زیاد و کمبود وقت به سراغ کنسروها رفته‌ ایم. زیرا می‌ دانیم که کنسرو خیلی سریع درست می‌ شود و ما می‌ توانیم انواع و اقسام مواد غذایی خوشمزه را به شکل کنسرو تهیه کنیم . یکی از کنسروهای پرطرفدار کنسرو قرمه سبزی است اما سوال اینجاست که طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی چگونه است و چه خط تولیدی برای آن در نظر گرفته می‌ شود تا ما این مواد خوشمزه و سالم را تحویل بگیریم.

طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی

اگر می‌ خواهید با خط تولید کنسرو قورمه سبزی آشنا شوید و بدانید که چه مراحلی طی می‌ شود تا این خورشت خوشمزه را تحویل بگیرید، این قسمت مخصوص شماست.

اولین مرحله‌ ای که در کارخانجات به انجام می‌ رسانند، این است که مواد اولیه را تهیه می‌ کنند. مواد اولیه این خورشت شامل گوشت گوسفندی، سبزی قورمه، لوبیا قرمز، زردچوبه، لیمو عمانی و پیاز است که البته در خیلی از کارخانجات به جای گوشت گوسفندی از گوشت گوساله استفاده می‌ کنند. البته موادی که معرفی کردیم، جز موارد پایه و اساسی هستند اما اینکه کدام کارخانه از چه چاشنی استفاده می‌ کند، متفاوت است.

در مرحله دوم پخت خورشت قورمه سبزی انجام می‌ شود. نحوه پخت آن در نتیجه نهایی کنسرو اهمیت بسیار زیادی دارد و می‌ تواند طعم آن را تغییر دهد. زمانی که قرار است شما کنسرو قورمه سبزی بخرید، قطعاً به برند آن توجه می‌ کنید. اگر قبلاً از یک برند خرید کرده باشید که خوشمزه بوده، قطعاً دفعه بعدی هم همان را انتخاب می‌ کنید. مثلاً خیلی از شرکت‌ ها هستند که به جزئیات توجه زیادی می‌ کنند. بعضی از آنها سبزی قورمه را فقط به صورت روزانه و تازه خریداری می‌ کنند و همین باعث می‌ شود که طعم کنسرو آنها خوشمزه‌ تر باشد. در صورتی که خیلی از شرکت‌ ها ممکن است سبزی‌ ها را به صورت فریز شده خریداری کنند که روی طعم تاثیرگذار خواهد بود.

بعد از اینکه پخت قورمه سبزی انجام شد، آنها را داخل کنسرو می‌ ریزند. در واقع قوطی کنسرو آماده است که از قبل به صورت کاملاً بهداشتی استریل شده است و تمامی آلودگی‌ ها از بین رفته است. سپس خورشت را به حجم مساوی و یک اندازه داخل آن می‌ ریزند. در کارخانجات از مواد نگهدارنده استفاده می‌ کنند تا ماندگاری کنسرو افزایش پیدا کند. با استفاده از این مواد هم کیفیت و هم طعم قورمه سبزی بهتر می‌ شود.

بعد از اینکه تمامی مراحل طی شد، شروع به جوشاندن کنسرو قورمه سبزی می‌ کنند و با انجام این کار تمام میکروب‌ های داخل آن از بین می‌ رود. در نتیجه خیالتان راحت است که شما یک کنسرو قورمه سبزی خوشمزه و با کیفیت دارید.

طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی

روش نگهداری از کنسروهای قورمه سبزی

از آن جایی که خورشت قورمه سبزی مواد مختلفی داخل خود دارد و یکی از مواد حساس داخل آن گوشت است، در نتیجه احتمال فاسد شدن نیز بالاست و ممکن است به خاطر گرما و نور خورشید سریع خراب شود.

برای اینکه شما بتوانید نگهداری بهتری داشته باشید و ماندگاری آن را بالا ببرید، بهترین حالت این است که آن را داخل یخچال بگذارید و وقتی شروع به استفاده کردید، سعی کنید که کل کنسرو را مصرف کنید. یعنی بعد از باز کردن کنسرو یا بعد از جوشاندن؛ در استفاده از آن معطل نکنید.

چنانچه می‌ خواهید با کیفیت‌ ترین کنسروها را تهیه کنید که شامل کنسرو خورشت قورمه سبزی و دیگر خورشت‌ ها و همچنین موادی مانند نخود فرنگی، ذرت، تن ماهی، لوبیا و غیره است، به صورت ارگانا مراجعه کنید. زیرا هم قیمت‌ های مقرون به صرفه‌ ای دارد و هم از بهترین و تازه‌ ترین مواد برای کنسروهای خود استفاده می‌ کند و قطعاً از طعم آن لذت خواهید برد.

جمع‌ بندی

طرز تهیه کنسرو قورمه سبزی جزو مواردی است که خیلی از شما در مورد آن سوال می‌‌کنید. با توضیحاتی که دادیم، متوجه شدید فرایند تولید کنسرو در کارخانجات با فرایند تولید آنها در منزل متفاوت است؛ اما شما خیالتان راحت است که یک غذای کاملاً بهداشتی و سالم را تحویل می‌ گیرید؛ البته به شرطی که از برندهای معتبر مانند صنایع غذایی اورگانا خرید کنید.

چرا اورگانا

شرکت صنایع غذایی یال‌زرد با نام تجاری اورگانا در منطقه صنعتی چغادک در شهرستان بوشهر واقع شده است. این شرکت اصلی‌ترین فعالیت خود را در زمینه تولید کنسرو ماهی تن و کنسرو میگو و عمل‌آوری انواع آبزیان دارد. با ثبت برند تجاری اورگانا و سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه، تنوع محصولات خود را افزایش داده است.

اورگانا به عنوان یک برند معتبر در زمینه تولید محصولات پروتئینی و گیاهی شناخته می‌شود و در حال حاضر تقریباً بیست محصول مختلف را تولید می‌کند. با استفاده از کارشناسان فنی ماهر، کارکنان ماهر و خلاق و سیستم‌های مدیریتی استاندارد، اورگانا همواره در تلاش برای بهبود کیفیت محصولات و رضایت مشتریان خود است.

موقعیت جغرافیایی اورگانا در نزدیکی ساحل دریایی بندر بوشهر و اسکله‌های صیادی، امکان دسترسی آسان به ماهی تازه و صید روز و همچنین محصولات کشاورزی مرغوب را فراهم می‌کند. با بهره‌گیری از نیروی کار ماهر، استفاده از تجهیزات پیشرفته صنایع غذایی و کنسروسازی، اورگانا توانسته است محصولاتی با کیفیت جهانی، خوشمزه و با قیمت رقابتی تولید کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *